Gazipasa Luchthaven Transfer

Onze Gazipasa Luchthaven Transfer naar Alanya, Mahmutlar, Kargicak en Avsallar duurt ca. 35 – 50 minuten en is erg in trek bij vele Vakantiegangers omdat men dan veel eerder op de plaats van bestemming is als met een Bus. Enkele van onze stamgasten zijn zelfs diverse keren per jaar aan de Turkse Riviera om de koude Herfst en Winter in Nederland de rug toe te keren en van het milde klimaat van 16-23 C te genieten. Van veel Luchthavens vanuit Nederland en België is de luchthaven van Antalya meerdere malen per dag binnen 3,5 uur te bereiken. Met onze Antalya Shuttle Service spaar je veel tijd en ben je eerder in het Hotel als andere gasten. Voor families met kinderen bieden wij gratis Kinderzitjes aan, deze kun je direct kosteloos toevoegen. Een privé Antalya Hoteltransferdienst maakt het je een stuk gemakkelijker en zorgt voor meer comfort tijdens je vakantie. Via deze link ga je naar de Online Boekingspagina. Gazipasa Luchthaven Transfer naar Alanya, Mahmutlar en Avsallar.

Gazipasa Transfer naar Alanya

Gazipasa Transfer naar Mahmutlar

Gazipasa Transfer naar Kargicak

Gazipasa Luchthaven Transfer naar Alanya en Mahmutlar

Na een zeer lange vliegreis wil men natuurlijk meteen na de landing naar het Hotel vervoerd worden. Omdat je wilt dat dat vervoer zonder problemen gebeurt moet je minstens 3 Dagen van tevoren bij ons boeken. Terwijl de andere Pakketreizigers op Bus of Taxi aangewezen zijn en daar zelfs op moeten wachten totdat de bus van de Reisorganisator compleet is, vertrekt onze Antalya Luchthaventransfer VIP Service van Euron Transfer meteen. Onze Luchthaven Shuttle is een Privétransferdienst en gaat naar Alanya, Hotels en Resorts in Mahmutlar en Kargicak. We hebben de beschikking over voertuigen met 6, 12 of 22 zitplaatsen. Zelfs als het vliegtuig vertraging heeft: bij ons hoeft u zich geen zorgen te maken over het goed verlopen van het Transfer, want onze medewerkers worden steeds op de hoogte gehouden via actuele informatie wat betreft aankomsttijden zodat we ook bij onverwachte vertraging voor U klaar staan.

Gazipasa Hotel Transfer

Er zijn veel redenen om gebruik te maken van een Luchthaventransfer/Hoteltransfer, gegarandeerd vervalt het wachten al op de bus van de Reisorganisator! Met ons bent U beslist al 1 tot 3 uur eerder in het Hotel. Voor Reizigers met kinderen bestaat de mogelijkheid om kosteloos een kinderstoeltje bij te boeken, dit in tegenstelling met de bussen van de Reisorganisatoren of de Luchthaventaxi’s, daar is dat niet mogelijk. Wij zijn ook nog eens iets goedkoper als de gewone plaatselijke Taxi’s. Bovendien zorgen wij ervoor dat er een Duitstalige Klantendienst bereikbaar is, welke bijvoorbeeld op elk moment (kosteloos)veranderingen uitvoert. Euron Transfer zorgt voor meer Comfort tijdens uw Vakantie.

 • Betalen doe je pas bij de chauffeur in Euro’s
 • 24 uur per dag en 7 dagen per week een Klantendienst beschikbaar
 • Lage prijzen, geen verborgen kosten
 • Gratis kinderstoeltjes
 • Directe rit, geen stops
 • Comfortale en veilige rit
 • Voertuigen met Airco
 • Bij vertraging wordt er kosteloos op je gewacht
 • Omboeken is ook kosteloos
 • De klantenservice is ook via WhatsApp bereikbaar
 • Gazipasa Transfer naar Alanya
 • Gazipasa Transfer naar Mahmutlar
 • Gazipasa Transfer naar Kargicak
 • Gazipasa Luchthaven Transfer

Hoe boek ik een Transfer?

Om een Gazipasa Luchthavenvervoer te boeken gaat U naar online Boeking. Als u vragen hebt belt u 0031 10 8080697 of u maakt gebruik van ons Contactformulier. U krijgt de reisdocumenten binnen 30 minuten toegestuurd. Bij boeking deelt u uw speciale wensen mee, zodat wij daar voor uw rit voor kunnen zorgen. U boekt van tevoren maar betaalt pas aan de chauffeur in Euro’s. Wij doen iedere dag ons best zodat uw vakantie ontspannen beginnen kan en natuurlijk kunnen wij ook zorgen dat na afloop weer zonder problemen, met mooie herinneringen, teruggevlogen kan worden.

Prijzen en Bestemmingen vanaf de Luchthaven van Gazipasa

Wij rijden naar alle privéadressen zoals hotels, resorts in de regio Kemer Van de Luchthaven Antalya naar Alanya Camyuva, Tekirova, Göynük, Lara, Belek, Side, Okurcalar, Manavgat, Avsallar, Türkler, Konakli, Mahmutlar en Kargicak; Prijzen Gazipasa Luchthaven Transfer.

Uw betrouwbare Hotel-, Transferservice in Turkije

Wij bieden u Transferritten aan vanaf de Luchthavens van Antalya en Gazipasa naar Hotels, naar de Haven van uw Cruiseschip en natuurlijk ook uw terugrit. Als Europese Onderneming vinden wij stiptheid en veiligheid voor onze klanten het allerbelangrijkste.

Kontakt

Netherlands : +31 10 8080697 (09.00-18.00 h)
Duitsland : +49 5161 7092800 (09.00-18.00 h)
WhatsApp/SMS : +49 151 47027097 (08.00-21.00 h)
Türkije Hotline : +90 850 4664015 (09.00-21.00 h)
Email : info@eurontransfer.com

Gazipasa Luchthaven Transfer:

Avsallar | Avsallar | Mahmutlar | Kargicak | Belek | Side